Здравословни продукти в спалнята

Избирайки здравословни матраци, направени от здравословни материали, ние се грижим за здравето си и доброто ни психическо състояние. Всички знаем, че спокойният сън допринася за здравето ни. Именно за това производителите залагат на здравословните матраци, които спомагат за това да живеем пълноценно и по- спокойно.

Матраци с канела в ядрото

Матрак Канела Уно Мемори е страхотно предложение за почитателите на непружинните матраци. Височината му е 20 см, със средна степен на твърдост. Дамаската е изработена от луксозен белгийски текстил с вплетени бамбукови влакна. Тонизиращи и успокояващи кожата, възстановяват енергийния баланс. Притежава свалям калъф, за поддържане на по- високо ниво на хигиена. Позволява изпиране при зацапване. Матракът има страни с различно усещане, като от едната страна е с мемори пяна. Тя осигурява удобство, мекота и допълнителен комфорт за спокоен и здравословен сън. От другата страна матракът е с профилирана пяна със 7 зони на комфорт. Придава масажиращ и ободряващ ефект, както и отпуска мускулатурата. Ако се нуждаете от здравословен и спокоен сън, матрак Канела Уно Мемори е вашият избор.

Матраци с лавандула в ядрото

Знаете ли, че Лавандулата има лечебно свойство и действа успокояващо? Именно за това, производителите залагат на лавандула в дамаската на матраците. Такъв е и матракът Lavender Duo, който се предлага в еднолицев и двулицев вариант. Отличен избор е за потребителите, желаещи да се придържат към здравословен начин на живот. Матракът е с височина 20 см и среден към мек по степен на твърдост. С ортопедични покет пружини, които помагат за правилна позиция на тялото, по време на сън. В комбинация с 2,5 см мемори пяна, за още по – голям комфорт и удобство.

Матраци с Алое Вера

С голямо удоволствие В представяме един от най- харесваните и поръчвани матраци – Еднолицев матрак Еуфория Лукс. Моделът е с ортопедични покет пружини и 5 см мемори пяна, за допълнителна мекота и комфорт. Дамаската му е с алое вера. Има антибактериално и антиакарно действие. Със средна степен на твърдост е и 24 см височина. За привържениците на здравословния начин на живот, най – добрият избор, който може да направите е – Еуфория Лукс. С него сънят ви ще бъде по- спокоен, а комфорта, който ще изпитвате, докато спите – неописуем.

Еко матрак

Когато става въпрос за лукс, може да насочите вниманието си към Двулицев матрак Green Life. Дамаската му е от луксозен белгийски текстил, подходящ за нежна и чувствителна кожа. Ядрото му е от ортопедични покет пружини, в комбинация с аква мемори пяна, която осигурява максимална отмора и почивка. Моделът е изработен, с цел да допринесе несравним комфорт на тялото, гарантиращ истински здравословен сън. Гаранцията е 10 години, със средна степен на твърдост и 24 см височина. Матракът притежава сваляем калъф, за поддържане по – високо ниво на хигиена. Луксът е сигурен, доверявайки се на матрак Green Life, а удобството – несравнимо.

Топ матрак с Алое вера

Топ матрак Алое Мемори е чудесен избор за привържениците към здравословния начин на живот. Дамаската му е памучна, с алое вера, което осигурява чиста и антибактериална среда за сън. Височината му е 7 см, с 4 см полиуретанова пяна и 2 см мемори пяна, за допълнително удобство и комфорт. За поддържане на по- високо ниво на хигиена, има сваляем калъф, който позволява изпиране, при зацапване. Топ матракът е изборът, който трябва да направите, ако се нуждаете от допълнително удобство и здравословен сън.

Възглавница Lavender Anatomic

Възглавница Lavender Anatomic е лукзосен модел възглавница, изцяло с мемори ядро, което спомага за безгрижен сън, предотвратява болки във врата и схващания. Притежава калъф с цип, с приятен и нежен аромат на лавандула. Както знаете тя действа успокояващо и релаксиращо. Височината на възглавницата е 11 см. Анатомичен и здравословен продукт, който на всяка цена трябва да притежавате, ако се нуждаете от пълноценен и спокоен сън.

Възглавница Bamboo Anatomic

Възглавница Bamboo e страхотно допълнение към спалнята ви, допринася за комфортен сън. Изработена е от мемори пяна, следваща прецизно извивките на главата, осигуряваща спокоен и безгрижен сън. Ядрото й е обвито в калъф с бамбукови нишки, предотвратяващи задържането на влага, осигуряващи свежа и здравословна среда на сън. Височината й е 11 см, притежава калъф с цип. Анатомичен и луксозен вариант за почитателите на здравословен начин на живот.