“Тайната” на възбуждането на жените

Понякога съм много възмутен от наръчниците за момичета, които да се овладяват от мъжете. Имат всичко изключително просто и схематично, като нарязано с брадва: погалете устните, гърдите, задните части, клитора – и е ваше. Това е разбираемо, и в мъжкия мозък всичко работи по установени прости схеми, които не се променят от век на век.

В мъжкия мозък всичко работи по установени прости схеми, които не се променят кой знае колко през вековете. Но женският мозък е деликатен и много сложна тема, дори за самите жени. И колкото и смешни да са шегите за това, мозъкът при жените е основната ерогенна зона, а не „горещите точки“, които са изброени в “гениални” статии. Именно там жените имат център на възбуда и похот. И преди да започне да пипате и стимулирате каквото и да е, този център трябва да бъде стимулиран правилно.

Какво точно си мислят жените?

И така, в главата на жената всичко е много тънко, сложно и объркващо, така че по пътя към възбудата и последващия оргазъм може да има много препятствия. Умора, безпокойство, негодувание, страх, планове за бъдещето, хормонални промени, счупени нокти, „защо съседите движат мебелите на втория ден?“ – всичко може да отвлече вниманието на жената от основното. Трябва да се приеме като аксиома, да се приеме и търпеливо да се опитва да се преодолее. Запомнете, скъпи мъже: упорито повтаряне на фразата „Отпуснете се!“ няма да доведе до никакви качествени промени, а само ще добави нервност и недоверие.

Какво трябва да направи мъжа?

Няма смисъл да повтаряме за приглушените светлини, романтична музика и вечерите на свещи. Те са повече от ясни. Трябва да подчертаем, че е важно какви думи изрича мъжът и с каква интонация. Тъй като повечето жени са недоволни от фигурата си по един или друг начин, за тях е особено важно да се чувстват най-красивите и най-желаните за партньора си.

Можете да комплементирате всичко: красотата на очите, устните, ръцете, бенката на ключицата, колко нежно къдрикът пада върху рамото – важно е той да е искрен и да дава усещане за изключителност в очите на човек.

След като препятствията бъдат премахнати и напрежението се изпари, любовната игра може да започне. И като начало, още няколко аксиоми, които да запомните като „Отче наш“:

  • Жените разполагат с много по-чувствителни ерогенни зони от мъжете. Ако всичко се прави правилно и прецизно, цялото женско тяло може да се превърне в ерогенна зона.
  • Ако сте правили нещо, което се е харесвало на предишните ви партньори, не е гаранция, че и сега ще подейства. Изследвайте тялото на половинката си.
  • При най-малката форма на недоволство трябва незабавно да преустановите действието, което правите, в противен случай на дамата може да й писне и да изгуби интерес към секса.
  • Ако получавате

Какво харесват жените?

Не всяка жена може да каже ясно какво харесва и какво не. Някои момичета просто се срамуват да го кажат заради някакви табута във възпитанието си. Следователно, основната функция на мъжа в леглото – изследване. Ще трябва да настроите всяка една от клетките си към възприемането на нейните реакции и след това сантиметър по сантиметър, за да изследвате тялото й, като използвате различни методи за влияние, включително:

  • Целувки
  • Докосване – дори по време на един танц можете да възбудите жена. Но трябва да се помни, че всяка жена реагира различно на докосването на различни партньори. В различни периоди докосването по едни и същи места може да бъде както приятно, така и неприятно. Особено в най-чувствителните ерогенни зони. Ако възбудата е слаба, постоянните докосвания, като зърната или клитора, могат да бъдат болезнени и неприятни.
  • Галене – ако нежно погладите гърба, корема, бедрата, задните части и гърдите, като въздействате на околните зони, можете да откриете много допълнителни чувствителни точки. Би било хубаво нашите мъже да се потрудят, за да овладеят еротичния масаж. Не е вярно, че само тайландските жени могат да го овладеят, не е трудно да направите еротичен масаж на приятелката си на ниво домакинство, можете да намерите множество инструкции, техники и секс съвети в блогът на Cleopatrabg.
  • Облизване – с помощта на езика можете да откриете много чувствителни зони, но облизването не винаги е приятно за момиче, което не е запознато с тази форма на ласка.
  • Хапане, пошляпване – подходящо е за секс с добре познат партньор, при условие, че на нея й допада и сте го установили преди това.
  • Топло/Студено – умелото използване на дъха, топли предмети или кубчета лед могат доста да възбудят нежния пол.

Имайте предвид, че ерогенните зони могат да се изменят с течение на времето. Всичко зависи от предразполагането и настроението на партньора.

Към жените можем да дадем следния съвет: Бъдете честни с половинката си и със себе си, не се страхувайте, защото ако не се грижим за себе си, мъжете определено не са виновни.