Тета лечение – какво е и за какво помага

Хората опитват какво ли не, за да подобрят здравословното си състояние, да намерят лек и решение за здравословните си проблеми и болки. Често надеждите за бързо излекуване не се оправдават, защото това е сложен и продължителен процес, при който се спазват хранителни режими, изискват се движения и тренировки, емоционална подкрепа и сила, вяра и надежда. Разчитаме предимно на традиционната медицина, като подкрепа също търсим и от народната медицина. Но има и още нещо, което може да опитаме – техниката Тета Хийлинг или тета лечение. Въпреки, че не е новост, системата е непозната за много хора. Това е нещо, което работи подсъзнателно, а именно когато откриете подсъзнателните си блокажи, които ви пречат, можете да постигнете неща, за които само сте мечтали. Тета Хийлинг помага при редица проблеми като тревожност, безсъние, страхове, фобии, зависимости, физическа и емоционална болка, влошени взаимоотношения със семейството, партньора, приятелския кръг и други. Подходящо е за хора, които искат промяна, искат ново начало за себе си и искат да се измъкнат от омагьосания кръг, в който ги е завъртял живота. Това е нещо, което си струва човек да опита, да види как то работи и какви са резултатите. А страхотни резултати можете да постигнете със съдействие от ваша страна, с вашата упоритост и сериозност към ангажимента.

Малко история и информация за ThetaHealing: създател на системата за медитация и духовна философия е Ваяна Стайбъл. Тя разработва техниката, която помага да подобрите ума, тялото и духа си, да водите здравословен, радостен и изпълнен с любов живот.

А в България –  Theta healing със Зорница Гюрова. С нейна помощ и с нейните методи ще достигнете до отстраняване на много от проблемите си и ще имате ясен поглед върху всяка ситуация преди и след започването на терапията. Зорница Гюрова ще откриете на сайта thetabg.com. Тя е специалист – преподавател с дългогодишен опит по тетахийлинг и метафизична анатомия. В своята практика използва най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация чрез индивидуални програми, сертифицирани обучения, работилници, медитации.  Чрез работещ алгоритъм успешно постига трайни резултати за своите клиенти като здраве, удовлетворение, увереност, осъзнатост,  кураж, развитие и постижения в личен и професионален план, здрави взаимоотношения и други. Програмата на Тета специалиста е изградена в следването на малки стъпки, с фокус за промяна, за да можете да се освободите от страховете си, да бъдете спокойни и балансирани, енергични и фокусирани към поставените цели и постигане на желаните успехи.

Ако сте от хората, които търсят промяната вътре и извън себе си, ако искате да подобрите всеки аспект от своя живот, можете да го направите със съдействието на Зорница Гюрова, чрез контактната форма на сайта www.thetabg.com. Направете първата стъпка към едно ново начало и преоткрийте себе си. Начинът на живот ThetaHealing ви помага да се отървете от негативното като прегърнете благодарността, изваждайки най-доброто от себе си и като развивате добродетелите си във всичко, което правите.

Другото предложение, от което можете да се възползвате са новостите Тета Хийлинг програми и обучения. Ако имате желание можете да овладеете техниката, да станете сертифициран тета хийлинг практик или ако вече практикувате тета лечение – да повишите своята квалификация чрез курсовете, които се предлагат.