Евтино билково лекарство против запек работи безотказно

Обикновено фибрите се набавят чрез консумирането на пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци. Невинаги обаче приетото чрез храната количество е достатъчно. Когато има недостиг в организма, се стига до подуване на корема, затруднено изхождане и газове. Наред с това, се нарушават и ред процеси, протичащи в организма.

За да си набавите достатъчното количество фибри и да избегнете неприятно състояние, каквото е запекът, се нуждаете от допълнителен прием на фибри. Псилиум Хуск е вашето решение за справяне със запека. Това е 100% натурален продукт, направен от смлени люспи от семената на индийския живовляк. Няма силното разхлабващо действие като по-голямата част от медикаментите, а бавно се получава едно естествено и меко изхождане през цялото време.

След прием водоразтворимите фибри набъбват и образуват гелообразна маса, която издърпва водата, остатъците от храна и токсините от дебелото черво.

Освен, че е евтино билково лекарство против запек, Псилиум Хуск е средство, което:

• засилва метаболизма;
• регулира нивата на холестерола и кръвната захар;
• детоксикира организма;
• подобрява перисталтиката на червата;
• потиска апетита и е изключително подходящ за прием по време на диета.

Необходимо е на ден да приемате до 5 грама от продукта, разтворен във вода, сок или друга ваша любима напитка. И само след няколкодневен прием сами ще се убедите колко по-добре ще започне да работи храносмилателната ви система.

Ако имате проблем с изхождането, това е вашето средство на билкова основа, което ще ви помогне да се справите. Не се колебайте, а поръчайте на атрактивна цена от онлайн магазин Fastachenomaslo.com – опаковката от 150 грама можете да поръчате на цена от 10,80 лева. В случай, че желаете по-голямо количество, имайте предвид, че при покупката на три и повече опаковки, те са на цена 10 лева за брой.